Los mejores fresones en el maresma

Como llegar a golinons subiendo por la calle Heroes de Fragata Numancia desde Sant Pol de Mar

com arribar en cotxe a Golinons de Sant Pol de Mar
Per arribar desde Sant Pol de Mar cal agafar el camí de terra que surt al final del carrer Herois de Fregata Numancia, a la part nord del poble Sant Pol de Mar.
Quan acaba el carrer asfaltat i comença el camí de terra que comença a baixar obrint pas a una preciosa vall de boscos, masies escampades i camps de conreu, cal baixar el camí en direcció el Club Hípic Sant Pol, pero un cop atravessem el torrent anem sempre recte amb poc desnivell cap al principi d’aquest torrent, sempre seguint el camí de terra principal i sense desviar-nos a dreta, ni esquerra fins a arribar al fons de la Vall de Golinons.
La última casa de pagès de la vall es Golinons, desprès de passar per un bosc de palmeres i una plantació de plataners arribem a Golinons.

how to get by car to Golinons (Sant Pol de Mar)
To get from Sant Pol de Mar take the dirt road that goes to the end of the street Heroes de Fregata Numancia, in the northern part of the village Sant Pol de Mar.
When the paved road ends and the dirt road begins that starts down making way for a beautiful valley with farmsteads and fields, drive down the road in the direction of Club Hipic Sant Pol (Equestrian Club), but after crossing the stream we always straight and fairly level at the beginning of this stream, always following the main dirt road without turning to right or left to get to the bottom Golinons Valley.
The last farmhouse Golinons valley, after passing through a forest of palm trees and a banana plantation we arribe to Cottatge Golinons.

Como llegar en coche a Golinons de Sant Pol de Mar
Para llegar desde Sant Pol de Mar hay que tomar el camino de tierra que sale al final de la calle Héroes de Fregata Numancia, en la parte norte del pueblo Sant Pol de Mar.
Cuando termina la calle asfaltada y comienza el camino de tierra que empieza a bajar abriendo paso a un precioso valle de bosques, casas de campo dispersas y campos de cultivo. Hay que bajar el camino en dirección al Club Hípico San Pol, pero una vez atravesado el torrente vamos siempre recto con poco desnivel hacia el principio de este torrente, siempre siguiendo el camino de tierra principal y sin desviarnos a derecha, ni izquierda hasta llegar al fondo del Valle de Golinons.
La última casa de campo del valle es Golinons.
Después de pasar por un bosque de palmeras y una plantación de plataneras llegamos a la casa de campo de Golinons.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s