Los mejores fresones en el maresma

SER FELIÇ ÉS … UNA ACTITUD DAVANT LA VIDA, QUE CADA UN DECIDEIX …!!!

Una vegada durant un seminari per a matrimonis, li van preguntar a un home: – ‘¿Et fa feliç la teva esposa?’ …, Veritablement et fa feliç? En aquest moment, l’esposa va aixecar lleugerament el coll en senyal de seguretat, sabia que el seu marit diria que sí, doncs el mai s’havia queixat durant el seu matrimoni. No obstant això el marit va respondre amb un rotund … – ‘No .. no em fa feliç ‘ I davant la sorpresa de la dona … continuar: – ‘No em fa feliç … Jo sóc feliç! … El que jo sigui feliç o no, això no depèn d’ella, sinó de mi.

Jo sóc l’única persona, de qui depèn, la meva felicitat. Jo va determinar ser feliç en cada situació i en cada moment de la meva vida, ja que si la meva felicitat depengués … d’alguna persona, cosa … o circumstància … sobre la faç d’aquesta terra, jo estaria en seriosos problemes. Tot el que existeix en aquesta vida, canvia contínuament. L’ésser humà, les riqueses, el meu cos, el clima, els plaers, etc .. I així podria dir una llista interminable. A través de tota la meva vida, he après alguna cosa; decideixo ser feliç i la resta ho dic … ‘experiències’, estimar, perdonar, ajudar, comprendre, acceptar, escoltar, consolar.

Hi ha gent que diu: – No puc ser feliç … perquè estic malalt, perquè no tinc diners, perquè fa molta calor, perquè fa molt fred, perquè el govern …, perquè algú em va insultar, perquè algú ha deixat d’estimar-me, perquè algú no em va valorar … Però … el que no saps és que … POTS SER FELIÇ … encara que estiguis malalt, encara que faci calor, encara que no tinguis diners, encara que algú t’hagi insultat, encara que algú no et va estimar, encara que algú no t’hagi valorat. La vida és com anar en bicicleta, caus, només si deixes de pedalejar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s